Bosch Car Service Leo de Munnik in Purmerend

Over ons

Autobedrijf Leo de Munnik is gespecialiseerd in onderhoud en reparaties van alle merken auto’s en (lichte) bedrijfswagens. Merkonafhankelijk dus. Tevens zijn wij een betrouwbaar adres voor alle APK- keuringen en storingsdiagnoses en alle diensten die u van een moderne garage mag verwachten. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Historie Autobedrijf Leo de Munnik

 

Sinds 1982 is Autobedrijf Leo de Munnik gevestigd in Purmerend inmiddels op Lorentzstraat 6 achter het Total benzinestation. Vandaag de dag zijn we daar nog steeds gevestigd met de missie om u een full-service ervaring te bieden op het gebied van mobiliteit.

 

 

Zowel voor particulieren als organisaties met bedrijfsauto’s en leasewagens doen wij het onderhoud. We hebben ons gespecialiseerd in Volkswagen en Audi en zijn, samen met zo’n 350 autobedrijven in Nederland, aangesloten bij Bosch Car Service. Als kleine garage in Purmerend kunnen wij u veel service bieden. We werken met korte lijnen in het bedrijf, waardoor klanten direct antwoord krijgen op hun vragen.

 

Het is onze kracht dat we een auto bijna altijd weer dezelfde dag de weg op krijgen. We lopen graag een stukje harder voor de klant!

 

Doordat wij aangesloten zijn bij de grootste merkonafhankelijke garageformule: Bosch Car Service, kunnen wij altijd de nieuwste technieken, de meest geavanceerde apparatuur, kennis en kunde in werkzaamheden door ervaren monteurs garanderen. Tevens maken we gebruik van originele kwaliteitsonderdelen, zodat fabrieksgarantie intact blijft.

De voordelen van Autobedrijf Leo de Munnik op een rijtje

 

  • Persoonlijke hulp
  • Merkonafhankelijk
  • Snel onderhoud
  • Passend vervangend vervoer
  • BOVAG Reparatiegarantie (tot 6 maanden na reparatie)
  • Onderhoud volgens fabrieksspecificaties

BOVAG-gecertificeerd en Erkend duurzaam

 

Bij ons staat kwaliteit en duurzaamheid voor klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom zijn we ‘’BOVAG’’ gecertificeerd en ‘’ERKEND duurzaam’’ gecertificeerd. Hiermee voldoen we aan de hoogste kwaliteit en duurzaamheidseisen in de mobiliteitsbranche en zijn we toekomstgericht.

Wij helpen u graag op Lorentzstraat 6 in Purmerend. Heeft u verdere vragen? Neem contact met ons op. 

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen