Het team van Bosch Car Service Leo de Munnik

Over Bosch Car Service Leo de Munnik

“We lopen graag een stukje harder voor de klant…”

 

Autobedrijf Leo de Munnik is sinds 1982 gevestigd in Purmerend. Vanaf 1995 vindt u ons aan de Lorentzstraat 6 op industrieterrein De Baanstee-West, gelegen achter het benzinepompstation Total.

 

We zijn een universeel autobedrijf en doen alles voor uw auto. We verkopen nieuwe en gebruikte auto’s en doen onderhoud, reparaties en schadeherstel van alle automerken. Bovendien hebben we aircoservice, doen we aan uitlijnen en verzorgen we alle APK keuringen. Zowel voor particulieren als organisaties met bedrijfsauto’s en leasewagens doen wij het onderhoud. U kunt bij ons ook andere zaken voor uw auto regelen. Zo kunt u naast de Pechhulp bij ons terecht voor de Autoverzekering, Autofinanciering en betrouwbare tweedehandsauto’s. We hebben ons gespecialiseerd in Volkswagen en Audi en zijn, samen met zo’n 350 autobedrijven in Nederland, aangesloten bij Bosch Car Service.

Een stukje harder

 

Als klein autobedrijf kunnen wij u veel service bieden. We werken met korte lijnen in het bedrijf, waardoor klanten direct antwoord krijgen op hun vragen. Veel klanten komen bij ons vanwege onze persoonlijke en eerlijke service. Het is onze kracht dat we een auto bijna altijd weer dezelfde dag de weg op krijgen. En we lopen graag een stukje harder voor de klant!

Fabrieksgarantie

 

Bij Bosch Car Service Leo de Munnik behoudt u bij onderhoud en reparatie de fabrieksgarantie, ongeacht waar u de auto kocht. U kunt dus ook bij ons terecht met uw nieuwe auto en bent niet gebonden aan de dealer om uw fabrieksgarantie te behouden. Wij werken volgens de voorschriften van de fabrikanten en met originele kwaliteitsonderdelen, waardoor de fabrieksgarantie officieel geldig blijft. Wij lichten hier verder toe waarom fabrieksgarantie bij ons een zekerheid is.

Geen onverwachte kosten

 

Wij stemmen altijd vooraf de kosten met u af. Indien de kosten hoger uitvallen, stellen wij u hier op tijd van op de hoogte. Eén ding weet u hierdoor zeker: bij Bosch Car Service Leo de Munnik komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

BOVAG-gecertificeerd

 

Het BOVAG-lidmaatschap bewijst dat wij voor kwaliteit staan. Bosch Car Service Leo de Munnik is BOVAG-gecertificeerd en daarmee in het bezit van een algemeen geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Het BOVAG kennis- en adviescentrum biedt ons netwerk professionele ondersteuning. U vindt hier meer informatie over vakkundigheid van BOVAG.

Erkend Duurzaam

 

Alle Bosch Car Service bedrijven zijn vanaf eind 2015 Erkend Duurzaam gecertificeerd. Erkend Duurzaam is hét MVO-programma voor de mobiliteitsbranche dat is ontwikkeld door BOVAG en het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (ivDM). Met dit keurmerk willen we laten zien dat Bosch Car Service oog heeft voor mens en milieu. Dit wil zeggen dat wij niet enkel gericht zijn op het milieu, maar ook op open en eerlijke lange termijnrelaties; met u!

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen